Fysioterapeutti, Terapiaperhonen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 1.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme fysioterapeuttia Mikkelin toimipisteelle tammikuusta 2025 alkaen-
Terapiaperhonen on Mikkelissä ja Savonlinnassa toimiva hyvinvointialan yritys ja meidän arvonamme on toteuttaa vaikuttavaa, merkityksellistä sekä kokonaisvaltaista kuntoutusta tavoitteena ihmisten hyvinvointi ja unelmien toteuttaminen. Palveluvalikoimamme on jo kovin laaja ajatuksella vauvasta vaariin, arkeen ja työhön.
Tiimiimme kuuluu hyvin monen alan osaajia, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, osteopaatti ym ja arvostammekin moniammatillista yhteistyötä. Unelmien toteuttaminen on suuri arvo myös työntekijöiden hyvinvoinnissa - haluamme tukea ja kannustaa tiimiä kehittämään itseään ja työtään ja mahdollistaa mielenkiinnon mukaisia erikoistumisia. Tiimistämme löytyy osaamista äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan, neurologiaan, akupunktioon, Voice Massageen, Dry Needlingiin, Auvohoitoon, seksologiaan ja työnohjaukseen. Jokaisella tiimin jäsenellä on mahdollisuus pohtia, missä asioissa juuri hän haluaisi olla hyvä. Kouluttautumismahdollisuudet ovat laajat ja niitä tuetaan aktiivisesti.
Nyt haemme fysioterapeuttia toteuttamaan pääsääntöisesti Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen neurologista fysioterapiaa. Työaika on melkolailla sovittavissa mutta toiveenamme on vähintään puolikas työaika tai kokoaikaisuus. Työtuntien määrä vaikuttaa mahdollisuuksiin tehdä myös muuta työnkuvassa, eli jos haluat monipuolisuutta ja kouluttautua johonkin erityiseen.
Fysioterapeutin työ Terapiaperhosessa koostuu asiakastyöstä sekä yrittäjämäisestä työotteesta kuitenkin tiimin tuella toimien. Pääset mukaan yrityksen kehittämistoimintaan ja ideoimaan mielenkiintosi mukaisia uusia tuotteita tai ideoita. Olemme avoimia ja innokkaita kaikille uusille ideoille. Toivomme, että rohkeasti kysyt miten voisimme mahdollistaa juuri Sinulle mielekkään työpaikan.
Olemme erikoistuneet neurologiseen kuntoutukseen ja asiakaskunta koostuu laajasti aikuisasiakkaiden maksusitoumuksista, palveluseteleistä sekä itsemaksavista asiakkaista. Toivomme sinulta osaamista aikuisasiakkaiden ja neurologisen kuntoutuksen puolelta. Kuitenkin uuden oppimisen kyky ja innokkuus ovat vieläkin tärkeämpiä taitoja! Työhösi kuuluu sekä vastaanotolla tapahtuvaa työtä, mutta myös kotikäyntejä kaupunkialueella.

Vaatimuksena on fysioterapeutin ammattitutkinto. Työ alkaa 1.1.2025 ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkauksen pohjana on yksityisen terveysalan TES mutta neuvottelemme palkasta mielellämme.

Työsuhde-etuihin meillä kuuluu myös mm. eläkesäästäminen, liikuntaetu ja hierontaetu.

Yhteydenotot Henna Suikki, puh. 050 344 7864, henna.suikki@terapiaperhonen.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:henna.suikki@terapiaperhonen.com